Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/habbotopia/domains/habbotopiah.nl/public_html/verbinden.php on line 136

Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/habbotopia/domains/habbotopiah.nl/public_html/verbinden.php on line 160

Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/habbotopia/domains/habbotopiah.nl/public_html/header.php on line 9

HabboTopiah.nl - Versie 4.2 BETA

Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/habbotopia/domains/habbotopiah.nl/public_html/header.php on line 86
 
Habbonaam:

Wachtwoord:


Nog geen account? Registreer gratis!
Wachtwoord vergeten? Klik hier!

Algemeen
- Home
- Contact

Nieuws
- Habbo nieuws
- HabboTopiah nieuws

Habbo
- Hotels
- Celebs
- Atlas
- Experience
- Gidsen
- Veiligheid
- Habbo X
- Habbo Staff
- Habbo Regels

Community
- Alterations
- Interviews
- Competities
- Public fun
- Spellen
- Downloads
- Reviews

HabboTopiah
- Nieuwsbrief
- Vacatures
- Linkpartners
- Link ons
- Medewerkers
- Regels
- Disclaimer


Je moet inloggen om te stemmen!

- Media
- Games
- Ringtones
- Games
- Webhosting
- Voetbalnieuws
- Internetdiensten
 
Disclaimer HabboTopiah.nl

De op dit domein aangeboden informatie en/of diensten worden door de gebruiker geheel voor eigen risico gebruikt en zijn onder voorbehoud van typfouten.
Aan de op de website aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend.

HabboTopiah.nl kan noch zal, door de lezer of gebruiker van de sites die worden aangeboden op het internetdomein HabboTopiah.nl op welke wijze dan ook aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de aangeboden informatie, downloads of de in deze site opgenomen links, noch voor enig gevolg voortvloeiende uit het gebruik er van.

Niets van deze site mag, zonder uitdrukkelijke toestemming vooraf, worden gebruikt door derden.
Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming.
De intellectuele eigendomsrechten gaan op geen enkele wijze over op de gebruiker van de site.
Het is de gebruiker van de site niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen, door te sturen, te distribueren, te verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van HabboTopiah.nl.

Elke vorm van informatie die wij via deze site van u ontvangen wordt door HabboTopiah.nl gezien als niet vertrouwelijk en vrij van eigendoms-rechten.
HabboTopiah.nl behoudt zich het recht voor de door u gezonden informatie te gebruiken ongeacht het doel.
Aan de u toegezonden informatie kunnen bij onjuiste adressering of andere gebreken op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

HabboTopiah.nl is bevoegd acties en/of competities e.d eerder te beëindigen en/of te verlengen, hierover kan eventueel niet worden gediscusieerd.

HabboTopiah.nl behoud het recht deze disclaimer op ieder moment te mogen wijzigen, zonder officiële aankondiging en/of waarschuwing waar dan ook, ook hierover kan eventueel niet worden gediscusieerd.

HabboTopiah.nl verwacht van haar gebruikers dat zij bij een bezoek aan het domein HabboTopiah.nl deze disclaimer zullen lezen en zich eraan zullen houden.
   

17/08/08 - Verandering HabboTopiah.nl
Komende tijd vinden er veel veranderingen plaats op HT.

Meer informatie vind je bij het HT Nieuws.Archief
Table 'habbotopia_v4.gebruikers' doesn't exist